Experienta. Inovatie. Ambitie. Exigenta. Dedicatie.

Aceste coordonate sunt elementele definitorii in ADN-ul nostru. Advanced Events nu este doar o agentie de evenimente. Clientii nostri devin partenerii nostri, iar succesul lor este si succesul nostru. Suntem o companie implicata total in stabilirea obiectivelor, crearea conceptului, stabilirea programului si a unui plan, in vederea executarii si implinirii asteptarilor si exigentelor partenerilor nostri.

Cautam in mod constant sa ne perfectionam serviciile si sa dezvoltam proiecte noi si inovatoare, special create pentru dumneavoastra, partenerul nostru. Fiecare proiect nou reprezinta un nou inceput, tratat individual cu mare atentie in care implicam toate resursele necesare.

Have a sit!

let the professionals do their job

Prezentarea initiala

Luam la cunostinta obiectivele evenimentului, care sunt fundamentele brandului si ale companiei alaturi de viziunea acestora. Ne intereseaza de asemenea publicul tinta, profilul si psihologia lui. Analizam competitia precum si alte idei si concepte. Pas cu pas, identificam un tablou complet a intentiilor dumneavoastra in care descriem strategia prin care se va propaga awareness-ul evenimentului.

Creatia

Elementul artistic este foarte important. Idei, propuneri si planuri in concordanta cu obiectivele stabilite. Imbinam solutiile moderne si inovatoare cu cele clasice pentru a folosi eficient bugetul alocat.

Planificarea

Odata aceste idei stabilite, strategia si programul prind contur. Este placerea noastra sa pastram legatura cu toti furnizorii evenimentului, eliminand astfel stresul contractelor, facturilor, intalnirilor si minimizand efortul dumneavoastra cat mai mult.

Livrarea

Un serviciu de calitate, un eveniment unic, o experienta memorabila. Stabilim impreuna etapele si prezentam in mod constant evolutia evenimentului prin intermediul suportului nostru de consierge adresat dumneavoastra, partenerul nostru. Asiguram de fiecare data alocarea eficienta a resurselor alocate pana cand ultimul participant al evenimentului va parasi locatia cu zambetul pe buze.

Evaluarea

Credem in evolutia constanta si feedback-ul constructiv. Asa cum ne dorim la inceputul proiectului sa stim care sunt obiectivele si dorintele dumneavoastra, vrem sa aflam care au fost punctele forte in cadrul colaborarii cu noi, precum si unde putem investi mai multa atentie in vederea oferirii unui serviciu de calitate generand un raport final de care sa tinem cont pe viitor.