Evenimente

Profesionalismul, integritatea si dorinta de a atinge perfectiunea sunt atuurile noastre pe care le punem la dispozitia dumneavoastra in organizarea evenimentelor.

Events are like classic cars

noble and with huge impact

Non – Profit

Indiferent ca vorbim despre o gala, o licitatie sau strangere de fonduri, ridicam importanta acestor proiecte la rang de arta si construim alaturi de compania sau cauza dumneavoastra, pentru a atinge obiectivele stabilite.

Petreceri corporate

Ne place distractia si o facem bine! Stim cum sa va ajutam sa va surprindeti angajatii cu o petrecere pe care sa o tina minte si sa ii faca mandri si implicati. Distractia lor impreuna cu profesionalismul si pasiunea noastra pentru organizare si detalii sunt ingredientele imperios necesare pentru evenimente memorabile.

Teambuilding

Coeziunea membrilor este elementul important in dezvoltarea unei echipe. Abilitatea de a forma si motiva o echipa este una esentiala in drumul spre succes. Deasemenea, cunoasterea colegilor in afara mediului profesional este la fel de importanta precum comunicarea si raportarea corecta. Oferim solutii complexe pentru organizarea de teambuilding-uri, menite sa uneasca, sa insufle spiritul de echipa, dar si sa ajute in dezvoltarea personala, fiecare membru al echipei.

Lansari de produse si expozitii

Stim cat efort este depus in dezvoltarea unui produs, de la specificatiile tehnice, pana la analiza psihologiei clientului, dezvoltand in final un produs cu o imagine unica, stil si in perfecta sincronizare cu coordonatele brandului dumneavoastra. De aceea, fiecare lansare de produs, este unica in felul ei. Pentru asta punem la dispozitia dumneavoastra intreaga noastra experienta si putere de creatie si dezvoltam idei inovatoare pentru un impact puternic in timpul si mai ales dupa evenimentul dorit, pentru a crea un awareness notabil.

Evenimente Fundraising si IT

Companiile Start-up din domeniul IT sunt in continua expansiune atat ca numar, cat si ca dezvoltare. Fie ca sunt la inceput, construite in jurul unor idei inovatoare, la un nivel mediu – established, iesind din planul national si indreptandu-se spre expansiune regionala sau la un nivel consacrat, campaniile de fundraising reprezinta o infuzie sanatoasa, mereu benefica, de capital.

Odata cu dezvoltarea hub-urilor regionale de IT, consideram campaniile de fundraising ca fiind evenimente emergente, absolute necesare in dezvoltarea acestei industrii.

Seminarii si workshop-uri

Suntem pasionati in mod constant de dezvoltare. Atat pentru noi, cat si pentru partenerii nostri. Asadar venim in intampinarea necesitatilor dumneavoastra si a angajatilor dumneavoastra si sustinem activitati de seminar, workshop si pregatire, excelente pentru a creea o dezvoltare profesionala continua, care in timp va genera pentru companie un profit al investiei semnificativ.

Congrese si conferinte

Profesionalismul, integritatea si dorinta de a atinge perfectiunea sunt atuurile noastre pe care le punem la dispozitia dumneavoastra in organizarea evenimentelor. Stim ca un congres sau o conferinta este cartea de vizita in reprezentarea brandului dumneavoastra, asadar impreuna cu noi, evenimentele se vor ridica la nivelul exigentelor si al asteptarilor in conformitate cu prestigiul companiei.