Servicii

Venim in ajutorul dumneavoastra cu intregul nostru arsenal. Asadar, la Advanced Events nu gasiti doar un organizator de evenimente, ci un partener de nadejde care sa va sustina in atingerea obiectivelor dumneavoastra, asemeni unei extensii a departamentului de marketing si comunicare.

Si cum succesul dumneavoastra, este si succesul nostru, va invitam sa va uitati peste serviciile noastre.

Happiness

is a piece of cake

Consierge

Oferim full – support cu orice ocazie si in orice conditie. Asadar venim in ajutorul dumneavoastra inclusiv cu un serviciu de consierge pe care il puteti aloca persoanelor VIP din cadrul evenimentului  ori tuturor participantilor.

Creatie & Design

Activam echipa de design si creatie pentru a genera solutii inovatoare, unice ca design. Identitatea de brand a companiei dumneavoastra, coroborata cu coordonatele evenimentului vor genera un concept atragator, orientat direct pe publicul tinta.

Media si Entertainment

Unicitatea, talentul si entuziasmul sunt aspectele cheie de care noi ne bucuram si ne folosim de fiecare data cand organizam evenimente. Oferim o varietate mare de artisti care sa anime atmosfera, show-uri tematice de animatie, precum si echipe foto si video care sa imortalizeze momentele din cadrul evenimentului tau.

Locatii Partenere

Experienta noastra ne-a ajutat sa construim relatii de incredere si de durata, cu o varietate larga de locatii, astfel incat putem satisface orice necesitate si implini orice dorinta. Alaturi de dumneavoastra, identificam care are fi cele mai potrivite locatii pentru evenimente si le vizionam impreuna, pentru a putea discuta punctual orice detaliu pentru o organizare ireprosabila.

Catering

Furnizorii nostri, cu recunoastere pe plan national, sunt special selectionati pentru a se ridica la nivelul exigentelor fiecarui eveniment. Cu o varietate mare a specialitatilor, de fiecare data reusim sa incantam gusturile tuturor participantilor, incluzand si placerile nevinovate din lumea dulce.

Sistem de Lumini, Scene

Suntem pasionati de arta. Iar lumina o pune in evidenta. Indiferent ca vorbim despre evenimente in aer liber, sau de o locatie interioara, luminile sunt un accesoriu foarte important. Fie ca vorbim despre lumini arhitecturale sau sistem de lumini inteligente si mobile, putem sa va furnizam orice tip de produse sau serviciu.

Scena este principalul punct de interes al oricarui tip de evenimente. Invitatii isi orienteaza atentia catre ea de fiecare data cand discursurile prezentatorilor incep sau cand sunt moment artistice. Scenele modulare au marele avantaj de a se adapta oricarei suprafete si dimensiunilor necesare.

Sistem Audio, Ecrane

Fiecare eveniment necesita alaturi de o locatie speciala un set-up unic. Sistemul de sunet este o componenta cheie in alcatuirea oricarui eveniment. Calitatea lui va fi imediat remarcata de catre invitatii dumneavoastra, iar performantele acestuia se vor vedea pe tot parcursul evenimentului.

Ecranele LED si ecranele de proiectie sunt elemente tehnice foarte importante, pe care pot rula orice tip de text, animatie, poze sau video. Ele sunt esentiale pentru prezentari, promo-uri, branding cu numele companiei sau pot face parte din spectacolul tematic.

Project Management

Fiecare evenimente este unic si special in felul lui. Este o experienta placuta, in care exploram identitatea brandului clientului si transpunem viziunile acestuia in evenimentele dorite, ridicand standardul acestora la rang de arta, producand incantare si entuziasm in randul publicului tinta.

Din momentul inceperii primelor discutii si pana in momentele post-eveniment, exista un proces exact si  bine definit, care are rolul de a atinge toate punctele esentiale in planificarea si desfasurarea evenimentelor.

Prezentarea initiala

Luam la cunostinta obiectivele evenimentului, care sunt fundamentele brandului si ale companiei alaturi de viziunea acestora. Ne intereseaza de asemenea publicul tinta, profilul si psihologia lui. Analizam competitia precum si alte idei si concepte. Pas cu pas, identificam un tablou complet a intentiilor dumneavoastra in care descriem strategia prin care se va propaga awareness-ul evenimentului.

Creatia

Elementul artistic este foarte important. Idei, propuneri si planuri in concordanta cu obiectivele stabilite. Imbinam solutiile moderne si inovatoare cu cele clasice pentru a folosi eficient bugetul alocat.

Planificarea

Odata aceste idei stabilite, strategia si programul prind contur. Este placerea noastra sa pastram legatura cu toti furnizorii evenimentului, eliminand astfel stresul contractelor, facturilor, intalnirilor si minimizand efortul dumneavoastra cat mai mult.

Livrarea

Un serviciu de calitate, un eveniment unic, o experienta memorabila. Stabilim impreuna etapele si prezentam in mod constant evolutia evenimentului prin intermediul suportului nostru de consierge adresat dumneavoastra, partenerul nostru. Asiguram de fiecare data alocarea eficienta a resurselor alocate pana cand ultimul participant al evenimentului va parasi locatia cu zambetul pe buze.

Evaluarea

Credem in evolutia constanta si feedback-ul constructiv. Asa cum ne dorim la inceputul proiectului sa stim care sunt obiectivele si dorintele dumneavoastra, vrem sa aflam care au fost punctele forte in cadrul colaborarii cu noi, precum si unde putem investi mai multa atentie in vederea oferirii unui serviciu de calitate generand un raport final de care sa tinem cont pe viitor.